lördag 26 november 2011

Tomtelandskap


Idag har jag och tjejerna gjort ett lite tomtearrangemang utan för dörren. Här får våra tre hustomtar bo och tjejerna kommer nog möblera om bland pinnar, stenar och kottar en och annan gång till innan jul!

<3 Linda

måndag 21 november 2011

Fina snölyktor




Vem vet om det blir någon snö denna vinter? För säkerhets skull så kan man ju alltid göra dessa snölyktor som min äldsta dotter gjort och kom hem med. Ljus/snölyktor gjorda av ihop limmade sockerbitar på en pappbit klädd i aluminiumfolie. Fint och enkelt pyssel för barn! Me like! Och så är det ju så roligt att få blåsa ut ljus!!
<3
Linda

söndag 20 november 2011

Julhjärta!

 
Snart är det jul och om en vecka är det 1:a advent så det är dags att skapa lite julstämmning. Här har jag gjort en stomme av gamla plastpåsar och ganska mycket tejp. Sedan klädde jag dem med mossa och dekorerade med lite guldtråd och rosett. Hänger nu på vårt hus! :-)

<3
 Linda

söndag 13 november 2011

Snart är det Jul!!

Äntligen är alla pysselkartonger uppackade! Igår sydde jag en dockklänning (återkommer med bild hoppas jag, det var en present och den är redan bort lämnad), idag kände jag suget efter julpyssel och började stämpla. Stämplar nu på löpande band så här på söndagkvällen (skön avkoppling) när barnen somnat och maken lämnat hemmet en stund.

<3
Linda