tisdag 30 november 2010

Julfika...

Jag har testat lite och så här blev resultatet på min Julfika, alltså Lussebulle och Pepparkaka virkade i dubbel Jasmin.

Bara glöggen som fattas....  =)
Imorgon är det December så nu närmar sig Julen med storm steg...återkommer inom kort med julpyssel!

måndag 22 november 2010

Londonförsäljning & Kusinernas Julmarknad

Har under de senaste veckorna försökt sälja lite på två olika ställen. Först var det under ett launch party med Sliver by K8 ( http://www.silverbyk8.se/ ) då gick allt över förväntan, både rosor, muggmuffar och rosor såldes.
I går var det Kusinernas Julmarknad som då var hemma hos ägaren till Kusinernas Butik (inredningsbutik som finns i Alingsås) då hade jag tillsammans med min väninna ett försäljningsbord, vi kallar oss "Virkande Vänner". Det är svårt att skiljas från sina virkade alster men det är väldigt smickrande och roligt att någon vill köpa dem. Det gick bättre än förväntat även denna gång. Kul!!


Rosor, muggmuffar (cupsleeves) och handledsvärmare (fingerless gloves) från "partyt" i London.
Kusinernas Julmarknad, Virkande Vänners försäljningsbord.


Den 4 december blir det Julmarknad igen, denna gång i Lygnareds gamla skola!
se länk: http://www.kuckilura.se/

torsdag 18 november 2010

Äntligen Julkortdags!




Jag och min Virkande Vänner- "kompanjon" pysslade i veckan och gjorde julkort för de två Julmarknaderna vi skall till framöver. Vi både stämplade och tog färdig tryckta papper (från Panduro) som vi embossade på med "sparkel-pulver" det gav fin effekt på änglarnas vingar etc.
Snart är det Jul!!!!  *längtar*  =)   Det känns i luften för nu börjar det bli kyligt!

torsdag 11 november 2010

Vinterpyssel...

Idag har vi pysslat, barnen tyckte eftersom det är snö ute så är det Jul men jag försökte förklara att det är ett bra tag kvar!!! Jag försökte att styra det till ett icke så juligt pyssel med snögubbe istället för tomte osv. men barnen ville ha dit julgran och paket. Så här blev det i alla fall tillslut! =) 
Före och efter....
Vanliga flask/glas underlägg med reklam på, flirtkulor, ett gammalt snöre och piprensare m.m. bara fantasin sätter dina gränser.