måndag 13 september 2010

Burk...

Hinner inte med att sitta vid datorn nu för tiden utan all ledig tid virkar jag rosor, tårtor och nyckelhängare på beställning, kul men bloggen blir ju lidande... Här är iallfall bilder på något nytt jag gjort. Småburkar med prinsesstårtelock kan man väl inte ha för många av i barnrummet, där samlas det ju på allt så som pärlor, suddgummi, hårband m.m.!

fredag 10 september 2010

Senaste inköpet...



Denna halsbandshängare från Panduro är bara så söt tycker jag och användbar till både virkat och halsband. Tyvärr så fanns det bara en kvar när jag var i butiken så det blev bara denna men nästa gång köper jag nog fler... =)
Det fanns fler saker i höstens nya Panduro-katalog som jag vill köpa men vissa saker var så nya att de inte ens fanns i lager ännu! Som tex en glaskupa på fot som jag gärna vill ha och ställa mina tårtor i!

länkar till halsbandshängaren och glaskupan på fot:

onsdag 1 september 2010

Fantasikakor!




Har nu börjat återfå rutiner i hemmet efter sommaren och då äntligen fått lite tid över till virkandet! Jag har virkat några fantasikakor i olika färger och en tårta med pärlor på. Kakorna är av eget påhittat mönster som ännu bara finns i mitt minne men kanske kommer på papper inom kort och då lovar jag att dela med mig av "receptet"! =)
Må så gott mina vänner!